Brow Treatments

Intake brow treatments

Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen wensen voor de perfecte brow. Beauty by Francis bespreekt jouw wensen en mogelijkheden in een uitgebreide intake, zodat wij de brow treatment kunnen afstemmen op jouw doel. Hierbij wordt er netjes de formulier met informatie besproken en ondertekend.

Je wenkbrauwen horen de blikvangers van je ‘look’ te zijn. Je kunt er niet meer omheen! Mooie wenkbrauwen zijn leuk en belangrijk, maar hoe krijg je die? Wil je echt opvallen met mooie wenkbrauwen, boek dan een brow treatment. Je kan kiezen voor een henna brow of de trend van 2020; de brow limination fix!

Na de behandeling geven wij een aantal regels mee voor een goede nazorg. Deze regels zijn tips om irritaties te voorkomen, de kleur te behouden en zo lang mogelijk van het resultaat te kunnen genieten. Je mag bijvoorbeeld 24 uur na de behandeling geen make-up smeren op het geharste gebied, pas op met de zonnebank en let op welke make-up remover je gebruikt, dit om de kleur zo lang mogelijk te behouden.

 

There is no table associated with this shortcode.