Bruidsarrangement

Wij hebben verschillende bruidsarrangementen

 

Een bruidsarrangement met alleen make-up, alleen met kapsel of een luxe arrangement make-up en kapsel. Uiteraard kun je deze ook zelf samen stellen. Geheel naar jouw wens. Op jouw trouwdag wil je aan alle kanten stralen. Je hebt geen tijd om je zorgen te maken over je bruidskapsel en bruidsmake-up.

Ik kom heel graag bij jou aan huis, of op een andere locatie voor de trouwdag.

De uitgebreide proefsessie voor je bruidskapsel en bruidsmake-up wordt verzorgd in de salon van Beauty by Francis. Samen met jou bepalen we welk bruidskapsel en/of bruidsmake-up het beste bij jou past. Ik wil graag dat jij je de allermooiste bruid voelt. Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij jouw haartype en gezichtsvorm. Je bruidsmake-up moet het mooiste van jezelf naar boven halen.
Of dit nou heel natuurlijk of extreem is. Nog belangrijker, dat het bij jouw persoonlijkheid past. Ik wil er graag aan bijdragen dat jij op jouw eigen unieke wijze kan stralen. Op jouw grote dag!

Zou je graag wat meer volume en lengte willen voor jouw ideale bruidskapsel. Dat kan ook door haarextensions te plaatsen. We bespreken dit uitgebreid tijdens de proefsessie in de salon van Beauty by Francis. We bespreken jouw wensen en we bepalen samen de kleur en de lengte van de haarextensions.

Ook jouw gasten, bruidsmoeders of bruidskinderen kunnen bij mij terecht voor hun haar en/of make-up en natuurlijk de bruidegom niet te vergeten.

Bel gerust of stuur een mailtje. Ook kan je een kijkje nemen op mijn Facebook en Instagram. Misschien mag ik jou binnenkort een fantastisch bruidsmake-up of bruidskapsel geven.

There is no table associated with this shortcode.