SEMI PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN

Wat kan je wel en wat kan je niet verwachten van de semi permanente make-up wenkbrauwen?

Voorafgaand aan de behandeling doen wij een intake en bespreken wij al jouw wensen. Vervolgens starten we met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauwen, zodat ze in topvorm zitten voordat we starten.
Daarna beginnen we met het afmeten en aftekenen, dit doen wij zorgvuldig en nemen goed de tijd hiervoor. Daarbij bespreken we ook de kleur van de wenkbrauwen. Als de getekende vorm en kleur is goed gekeurd dan gaan wij pas starten met het zetten van de wenkbrauwen.
De behandeling is niet geheel pijnloos en duurt in totaal 3 uur. Bij de powder brow techniek worden de wenkbrauwen volledig in geschaduwd. Met deze techniek wordt er op een subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt gepoederd. Het begint licht bij de aanzet en worden donkerder naar het uiteinde toe, hierdoor lijken je wenkbrauwen voller, strakker en toch heel natuurlijk.

Deze techniek wordt toegepast met een speciaal pmu apparaat. De pigmenten worden met een dunne naald in de lederhuid gepigmenteerd.
Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zal je merken dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij de nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur. Deze behandeling duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur.

 

There is no table associated with this shortcode.

Voordelen van semi permanente make-up wenkbrauwen :

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Natuurlijk poeder effect maar kan ook wat intensiever aangebracht worden
  • Geen littekens
  • Bijna geen roodheid/zwelling
  • Wakker worden met de perfecte wenkbrauwen
  • Geen kale plekken in de wenkbrauwen
  • Mooi zichtbaar resultaat 1 tot 2 jaar