Tanden bleken

Hoe werkt tanden bleken

Wij werken met een uniek wereldwijd gepatenteerd Pre-Filled systeem waarin de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde whitening gel en waarin je op een comfortabele wijze een resultaat haalt van 4 tot 15 tinten lichter in slechts 30 minuten. De blauwe gel waarmee wij werken is de sterkste gel, blauw is namelijk de tegen kleur van geel. Dus mocht je hele gele tanden hebben dan is deze keuze perfect voor jou. Deze doet niet alleen de tanden opschonen, maar de gel haalt ook gelijk het gele van je tanden af. Ook werkt het op vullingen, kronen en kunstgebitten.

Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Is de behandeling veilig?

Wij werken uitsluitend met een unieke peroxide vrije wereldwijde gepatenteerde Teeth Whitening formule. Deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden.

Wat is belangrijk na een behandeling?

Na de behandeling is het belangrijk om op te letten wat je de komende 24 uur eet & drinkt. De tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen (geen sigaretten, koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen). Wij adviseren om na een tanden bleken behandeling alleen maar water of melk te drinken voor de komende 3 uur.

There is no table associated with this shortcode.