Wax extensions

Wat zijn wax extensions ?

Wij plaatsen wax extensions die ook wel bonding extensions worden genoemd, die door middel van een keratinebonding aan het eigen haar bevestigd wordt. Keratine is een lichaamseigen proteïne wat ook in je haar, huid en nagels zit. De haar extensions worden plukje voor plukje aan het eigen haar vastgemaakt. De bondingen worden kort verwarmd waardoor ze goed aan het eigen haar blijven zitten.

Verzorging van haar extensions

De haar extensions worden vanzelfsprekend niet meer gevoed door de hoofdhuid, een goede verzorging is daarom extra belangrijk.
De haar extensions moeten elke dag goed uitgeborsteld worden om klitvorming te voorkomen. Ook adviseren wij om elke avond een vlecht in het haar te maken voor het slapen gaan. Om de haar extensions lang mooi te houden is het raadzaam om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Je krijgt na je behandeling altijd uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis. Je krijgt 10% korting op de producten bij aanschaf van jouw haar extensions.

Garantie 

De haar extensions worden met de hand geselecteerd. De extensions zijn double drawn, oftewel vol van aanzet tot in de punten, en gemaakt van echt haar. Dit betekent dat je de haarextensions gewoon kunt wassen, föhnen en stylen. Wij kunnen maximaal 2 maanden garantie geven, indien u zich houdt aan de verzorgingsvoorwaarden die u van ons mee krijgt.

Onze werkwijze gaat als volgt :

  • Bel of WhatsApp ons om een vrijblijvende afspraak te maken.
  • Op de afspraak kunnen wij dan zien hoe jij jouw haar draagt en hoe het valt. Zodat je nieuwe extension zo dicht mogelijk in de buurt kom van je eigen haar.
  • We zullen de lengte, kleur en dikte bespreken van de extension, alles is mogelijk.
  • Je wordt gevraagd een aanbetaling te doen voor de extension. Als dit bedrag ontvangen is wordt de extension besteld. Bij annulering van de extension geven wij geen aanbetaling retour.
  • Als de extension binnen is gekomen, zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak om de extension te plaatsen.
  • De extension wordt in model geknipt zodat het mooi aansluit op je eigen haren.

WAXEXTENSIONS , 100 STUKS , 50 CM