Weft extensions

Wat zijn weft extensions ?

Weft extensions worden ook wel hair weave genoemd.
De naam hair weave is een algemene term voor een haarstuk waarin het haar is in vast geweven (weave) aan een koord. Met deze weave die ook wel een weft wordt genoemd, kan je het eigen haar verlengen. Deze worden bevestigd in het haar met microringen en daar om heen wordt de weave vast genaaid met speciaal draad.

Verzorging van haarextensions

De haar extensions worden vanzelfsprekend niet meer gevoed door de hoofdhuid, een goede verzorging is daarom extra belangrijk.
De haar extensions moeten elke dag goed uitgeborsteld worden om klitvorming te voorkomen. Ook adviseren wij om elke avond een vlecht in het haar te maken voor het slapen gaan. Om de haar extensions lang mooi te houden is het raadzaam om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Je krijgt na je behandeling altijd uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis. Je krijgt 10% korting op de producten bij aanschaf van jouw haar extensions.

Garantie

De haar extensions worden met de hand geselecteerd. De extensions zijn double drawn, oftewel vol van aanzet tot in de punten, en gemaakt van echt haar. Dit betekent dat je de haarextensions gewoon kunt wassen, föhnen en stylen. Wij kunnen maximaal 2 maanden garantie geven, indien jij zich houdt aan de verzorgingsvoorwaarden die je van ons mee krijgt.

Prijzen

Voor meer informatie over de prijzen neem dan contact met ons op.

haarweft, weave, haarextensions, extensions